Bli god til voksendating online

26 juli 2021
Johanne Larsen

Det blir mer og mer vanlig å date online, og det er noe som merkes på den måten vi dater på. For selv om man er typen som er god til å møte folk i virkeligheten, så opplever mange at det er helt andre spilleregler som gjelder på nettet. Her skal vi se litt nærmere på hvordan du blir god til dem. 

Bruk et godt, men vellignende bilde

Det første folk ser er bildet ditt, og derfor er det (akkurat som i virkeligheten faktisk), viktig å gjøre et godt førsteinntrykk. Det er ikke sånn at alle er like fotogene, ei heller er alle mesterfotografer, men dette er faktisk et viktig trinn. Når man dater på nettet, opplever mange at det føles mer overfladisk enn når man dater i virkeligheten. Når man møter noen i virkeligheten, så er det nemlig flere faktorer som spiller inn på hvor tiltrukket vi blir av andre. Det kan være ting som utstråling, karisma, stemme og talemåte – og dette går vi rett og slett glipp av på nettet, og spesielt på skrift. 

Derfor er det lurt å ta et eller flere bilder som får frem hvem du er, et bilde der du er innbydende og sjarmerende – og fanger oppmerksomheten. Men det er også viktig at du velger et bilde som faktisk ligner deg i virkeligheten, selv om det kan være fristende å pynte litt med redigering og filtre. 

Finn noen som leter etter det samme som deg

Når du dater på nettet, så er det også viktig å finne noen som leter etter det samme som deg. Det er jo langt fra sånn at alle leter etter det samme når det kommer til voksen dating. Noen vil gjerne finne noen å tilbringe resten av livet med, mens andre er på jakt etter en partner som de kan ha det gøy med. Heldigvis finnes det apper og sider for alle behov. 

Flere nyheter