En hvit flekk på veggen kan fylles med noe spennende…

22 juni 2019
Mathias Bjelland
En hvit flekk på veggen kan fylles med noe spennende...

Fyll tomrommet på veggene med noe spennende

Når vi skal innrede hjemmene, så suser det mange ideer rundt i hodene våre. Spesielt hos damene er det hundrevis av ideer til møbler, malerier, speil, små pyntegjenstander, og selvfølgelig også oppussing med både maling og tapetsering. Når vi endelig er ferdig med våre hjem, så føles det nesten ut som om det ikke er plass til noe mer. Det vil si, bortsett fra på veggene der det fortsatt er en del tomrom.

Mange vegger blir fylt opp med kunst, så vel som familieportretter. Noen steder henger vi opp hyller, mens det andre steder er høye skap som dekker hele veggen. Men alltid vil det være enkelte steder der det forblir åpent og nakent. Noen steder kan det være fint, mens det andre steder bare føles som om noe tilhører der. Kanskje passer det ikke inn med kunst eller speil, men en wallsticker kan her gjøre jobben meget godt!

Wallstickers kan gi liv til din nakne vegg

En wallsticker er rett og slett et klistremerke, og hos https://sohu-shop.no/shop/wallstickers-62s1.html kan du finne et bredt utvalg av disse. Dette er altså et klistremerke som kan settes rett på den nakne veggen og gi liv når som helst. Sitater er meget populære, og kanskje har din familie et favorittsitat slik som «borte bra, men hjemme best». Du kan dessuten også velge figurer for dine wallstickers, slik at det blir noe litt mer livlig. 

Uansett hva du velger, så er poenget at wallstickers er en meget enkel løsning på ditt problem med en naken vegg. Du trenger ikke gå til innkjøp av dyre speil og kunst som ikke engang passer inn. Wallstickers er til motsetning rimelige, og de kan passe inn nærmest overalt. Også er de jo så enkle som bare det å sette på plass. Skaff dine wallstickers i dag!

Flere nyheter