Få raskere wifi med en forsterker

25 mai 2020
Maria Laugesen

En wifi repeater er et lite apparat som kan gi deg mye glede i hverdagen. Den anvendes nemlig for å forsterke signalet fra din router og dermed gi større rekkevidde til ditt trådløse internett. Det er spesielt optimalt når hele familien bor sammen og vil bruke deres enheter på samme tid, eller hvis du jobber i en mindre bedrift der forbindelsen skal dekke et større område.

Og så er det selvfølgelig spesielt for deg som opplever problemer med din nåværende trådløse forbindelse. Det kan for eksempel være områder i hjemmet der signalet forsvinder eller blir veldig svakt, det kan være forstyrrelser i signalet, eller det kan være et generelt problem med at du ikke får nok ut av det internettet du har valgt.

Her er en wifi-repeater (eller wifi forsterker) en rask, enkel og veldig effektiv måte til å få et mer stabilt signal og en raskere forbindelse – uansett hvor du befinner deg i hjemmet. Det er en veldig billig investering, apparatet er diskret å ha stående, og så er det enkelt å sette opp.

Mange wifi repeatere kan plugges direkte i stikkontakten slik at du ikke trenger tenke på å ha kabler og ledninger liggende rundt omkring. Det finnes mange forskjellige varianter med ulike funksjoner og enheter, og det er selvfølgelig opp til deg å velge hva som passer for dine behov. For eksempel vil de mest budsjettvennlige varianter ha en rekkevidde på ca. 70 meter og en hastighet på 300-750 Mbps. Dette vil være fint til å dekke behovet i mange private hjem hvis man ikke har behov for en superrask forbindelse.

På den andre siden finnes det også wifi forsterkere som har en imponerende rekkevidde på hele 1300 m2 og en hastighet på opptil 2600 Mbps. Dette vil primært henvende seg til store eiendommer eller til bedrifter som har behov for veldig raskt og stabilt internett over hele området.

Teknologien i hver enkel variant kan variere, og det samme gjelder for design og utforming. Derfor bør du altså undersøke de forskjellige muligheter før du velger. Hos 123elektronikk kan du finne et stort utvalg av wifi repeatere for alle behov, uansett om du er privat eller bedrift.

Her er du alltid sikker på å få en høy kvalitet uansett hvilken variant du velger, og blant det store sortimentet finner du helt sikkert noe som passer for deg og dine behov. For eksempel kan du finne denne her og mange andre varianter.

Flere nyheter