Finn den perfekte lampen til vintermørket

25 november 2020
admin

Finn den perfekte lampen til vintermørket

Høsten har allerede forberedt oss på mørket, men det er ingenting som er så mørkt som Desember. Det er nesten merkelig hvordan vi glemmer det hvert eneste år og at vi blir like overrasket hver eneste hør når mørket kommer snikende. Og høsten er jo også ofte full av solrike dager der man fortsatt kan kjenne varmen fra sola bittelitt.

Men november og desember er noe helt annet. Det er mørkt og kaldt og grått og regnet og snøen har for alvor gjort entré for sesongen. Lys blir viktig, ikke bare av funksjonelle grunner, men også for humøret vårt.

Gjør det koselig hjemme

Det å gjøre det varmt og koselig hjemme, både i helt direkte og overført betydning er viktig for hvordan vi har det om vinteren. Og kanskje er det akkurat nå du skal investere i nye lamper. Vi har kikket på en veldig fin ferm living lampe som vi vil kjøpe til stua. En ferm living lampe er nemlig ikke bare noe som gir lys og varm stening i stua, men også en måte å uttrykke personlig stil og uttrykk på og hvis det er noe vi nordmenn elsker så er det jo å pusse opp og ommøblere.

Det å kjøpe nye lamper kan være akkurat det vi trenger for å føle at ting er nytt og spennende, og med en utrolig flott ferm living lampe kan man gjøre det uten å bruke alt for mange penger også. Vi kikket for eksempel på lampemesteren.no der de pleier å ha mange gode tilbud.

Tenk på miljømerke

Det å velge lys og lamper handler ikke bare om interiør og belysning, men også om å velge noe som er bra for både miljøet og lommeboka når det kommer til selve bruken. Her kan det være smart å se på miljømerke og valg av pære.

Flere nyheter