Gå våren i møte hos Coolpriser.no

20 januar 2021
admin

Det føles ufattelig lenge til det er vår og sommer, og fordi det er så kaldt ute sliter vi med å overtale oss selv til å lufte så ofte som vi burde. Men inneklima er viktig og god lukt henger sammen med det. Derfor har vi skaffet oss forskjellige luftfriskere fra Air Wick på Coolpriser.no fordi de hadde så mange forskjellige. 

Vi hadde egentlig bare tenkt å kjøpe en, men det ble fort tydelig at vi hadde behov for å prøve ut litt flere forskjellige lukter. Mannen min og jeg var nysgjerrige på veldig forskjellige lukter så det var litt vanskelig å velge, men fordi de er så rimelige på Coolpriser.no bestemte vi oss bare for å kjøpe noen forskjellige. 

Jeg valgte friske lukter som sitron, mens han liker lukter som vanilje og lavendel bedre. Jeg er spent på om vi ender opp med å får de samme favorittene etter at vi har prøvet dem en stund.

Fjern dårlig lukt, skap god lukt

Noe av det beste med Air Wick er at de både fjerner dårlig lukt og skaper en frisk og god lukt i stedet for. Steder som vaskerommet, badet, toalettene og i gangen kand et være ekstra deilig med litt friskere lukt og det at det fjerner dårlig lukt er en bonus. Vi har flere toaletter i huset, men det er alltid deilig at det lukter friskt når man skal bruke det.

Om vinteren har man ikke like lyst til å lufte fordi det er så kaldt, så det er bra at man kan fjerne dårlig lukt og få en frisk og god lukt inn i rommet uten å måtte gjøre det. Også må vi bare glede oss til sommeren imens. Selv om den føles utrolig langt unna akkurat nå, så er den jo på vei og mens vi venter kan vi lukte sommerlukter.

Flere nyheter