Gjør terrassen enda finere

13 januar 2023
Johanne Larsen

Det er mange ting man kan gjøre for å få terrassen eller gårdsplassen enda litt finere. Her skal vi se nærmere på noen av tipsene så du kan få det uttrykket du er på jakt etter allerede nå. Det trenger kanskje ikke være å omfattende som du tror. 

Få et renere uttrykk med asfalt 

Man kan også legge asfalt på en gårdsplass for å rydde opp uttrykket. Det er mange måter å gjøre det litt ryddigere på, så man får det uttrykket man vil ha. Asfalt er svært effektivt, og det er lett å rengjøre og vedlikeholde, og kan gjøre at du får et mer ensartet uttrykk.

Det er ikke alltid så mye som skal til som man kanskje tror, og du vil fort oppdage at uttrykket endres drastisk når du har fått asfaltert gårdsplass, innkjørsel eller terrasse. Så har du et uttrykk som er minimalistisk og flott, og enkelt å holde rent go pent. Det gir et godt førsteinntrykk av boligen eller hytta. 

Asfalt

Møbler har mye å si

Når man har en flott og ensartet asfalt-terrasse, så er neste steg faktisk innredning. Det er lett å glemme at det også er en form for innredning når man skal innrede et uteområde. Dermed gjelder faktisk de samme «reglene» som når man skal innrede inne. Det er lurt å tenke på hvilken stil man vil ha, og se om man kan skape en rød tråd og et sammenhengende uttrykk.

Dermed blir det også mindre ‘rotete’ fordi man ikke har alt mulig fra overalt som egentlig ikke passer sammen, men har sørget for å skape en sammenhengende helhet med interiør i god kvalitet. Det er også viktig at planter og andre dekorasjoner spiller sammen her, men sørg for at terrassen er et funksjonelt område, at den kan brukes, og legger tilrette for hyggelige dager og kvelder utenfor. 

Flere nyheter