Husk dette før du går hjemmefra

19 september 2022
Johanne Larsen

editorial

Det er lurt å lage seg en liten huskeliste før man går hjemmefra, så man ikke glemmer noe man kommer til å irritere seg over, eller bli nervøs over i løpet av dagen. Her skal vi se litt nærmere på noen ting man burde prøve å huske, før døren smekker igjen. Det er nemlig fort gjort å glemme noe i en travel hverdag. 

Nøkler! 

En av de tingene det kanskje er aller fortest gjort å glemme, er nøkler! Alle har vel en viss frykt for å glemme nøklene før døren smekker igjen. Det gjelder kanskje i spesielt stor grad for deg som har det man kaller smekklås. Det vil si at døren låser av seg selv, man trenger ikke låse den manuelt med nøkkelen når man lukker døren.

låsesmed Bærum

Og dermed er man altså uten nøkler og mulighet for å komme inn, hvis man har glemt nøklene på bordet i gangen, eller i en annen veske, og har lukket døren bak seg. Derfor er det lurt å kanskje ha et par ekstranøkler liggende i en veske man ofte bruker, så det ikke går galt. Det er også lurt å ha et par nøkler liggende hos noen man stoler på, så man kan få tak i dem. Det er dog ikke alltid dette skjer, og derfor er det lurt å vite hva man skal gjøre. Ring en låsesmed hvis uhellet er ute. Da kan du få tak i en god lokal låsesmed. Det er heldigvis gode muligheter for å finne en god låsesmed i Bærum, Oslo eller Asker – eller hvor du befinner deg i landet. 

Har du husket å skru av? 

En annen viktig ting man bør huske på før man går hjemmefra, er å sjekke om man har skrudd av alt. Det kan være alt fra komfyr til lys. Ikke bare er det brannfarlig – det sløser også med energi. Derfor er det lurt å huske å sjekke om man har skrudd av alt før man går. 

 

Flere nyheter