Oppgrader garderoben med Moose knuckles

04 november 2021
Johanne Larsen

editorial

Er det kanskje på tide å oppgradere garderoben? Det er mange muligheter, og her skal vi se litt nærmere på hvordan du går frem for å få mest mulig ut av det du har, og kjøpe de helt riktige tingene for å oppgradere garderoben som helhet. 

Få orden på det du har 

Det første man skal gjøre når man skal oppgradere garderoben, er å få litt orden i det man har allerede. Det kan fort bli en litt uoverskuelig oppgave som mange gruer seg til. Det er rett og slett fordi de fleste av oss har et sentimentalt forhold til mange plagg, som minner oss om bestemte punkter i livet. De kan være litt ekstra vanskelige å kvitte seg med, og det er vanskelig å ta stilling til hva som skal beholdes og hva som er på tide å gi videre.

Det er nemlig mange som beholder klær som ikke passer mer. Det gjelder ikke bare fysisk, men også stilmessig. Det kan være vanskelig å treffe beslutninger, men det lureste er å være litt hard med seg selv og fokusere på hva man rent faktisk kommer til å bruke, og å tenke det inn i en slags helhet. Hva passer sammen? Hva passer ikke inn? Det skal du tenke på når du rydder ut. Det er også en god regel å skulle selge eller gi bort noe, hvis man vil kjøpe seg noe nytt. 

Finn kvalitetsplagg 

Når du skal kjøpe noe nytt, er det lurt å tenke på kvalitet. Det gjelder spesielt ytterplagg, der man med fordel kan se på kvalitetsmerker som Moose knuckles. Det du skal få inn i garderoben din, bør nemlig være ting som skal bli der en stund – og som gjør det det skal – for eksempel skal en vinterjakke holde godt på varmen, samtidig som den ser bra ut og passer inn i stilen din. 

Flere nyheter