Sånn stjeler du showet på fest

03 mars 2022
Johanne Larsen

editorial

Er du klar for å være festens midtpunkt? Her skal vi se på noen av de tingene du kan tenke på rent klesmessig for å stjele showet på fest. Det er kanskje ikke så mye som skal til som du tror. 

En hendig garderobe av festkjoler 

Det kan være vanskelig å vite hva man skal ta på seg på fest, men festkjoler er som regel alltid en god løsning. Her finnes det mye å velge mellom, og det er viktig at du finner noe som passer til din personlige stil. Tenk på hva du ønsker å fortelle, og hvordan du gjerne vil fremstå. Det er selvfølgelig også viktig å velge festkjoler som du føler deg bra i. Det å ha en festkjole, eller kanskje til og med en hel liten garderobe av festkjoler, som man føler seg fin i hver gang – er uslåelig hvis man vil skinne på fest. 

festkjoler

Det er heller ikke sånn at festkjoler bare trenger å være til fest. Det finnes kjoler som enkelt kan dresses opp eller ned med tilbehør, og det er ingen som sier at du ikke kan bruke en lekker silke- eller chiffonkjole til hverdags, kanskje med en flott kasjmircardigan over. Det er mange måter å bruke garderoben din på, og det er lurt å ikke gi den begrensninger som at noen kjoler eller plagg bare er til bestemte ting. Når du slipper plaggene ‘fri’, åpner du nemlig opp for nye og spennende kombinasjoner som du kanskje ikke hadde tenkt på ellers. 

Bare behold plagg som gir 

Vi kan kanskje alle ha godt av å være litt mer kritiske når det kommer til garderoben. Det er kanskje på tide å bare beholde plagg som gir? Bare behold det du føler deg fin i, og hvis det er p tide å komme seg videre og finne noe nytt, så gi deg selv lov til det. 

Flere nyheter