Sikre boligen din når du ikke er hjemme

08 februar 2022
Johanne Larsen

editorial

Bruker du mye tid på å være nervøs og bekymret når du ikke er hjemme? Det er du ikke alene om. Det er derfor lurt å vurdere gode sikkerhetsløsninger til hjemmet, så man kan slippe uroen og nyte ferien med god samvittighet. Her skal vi se litt nærmere på noen smarte sikkerhetstiltak. 

Overvåkning kan skremme vekk tyvene

Noe av det mest effektive man kan implementere i sikring av boligen, er faktisk overvåkning. I dag er overvåkning mer avansert enn noensinne, og det har en rekke fordeler for deg. Det er nemlig en enkelt måte å få ro i sjelen på når man ikke er hjemme, og bekymret for innbrudd eller tyveri av verdisaker som bil eller båt. Dette er også noe som gjør seg gjeldende for deg som er hytteeier, og som vil sikre at hytta ikke står helt ubevoktet når vi ikke er der.

4G kamera

Det er også enkelt å sette opp overvåkningskamera på båt eller brygge, så man ikke bare kan følge med på potensielle tyver, men også sikre at man kan se hva som skjer med vær og vind når man ikke er der. Kanskje vil du se at båten eller brygga ligger som den skal, selv når det har vært hardt vær eller kanskje til og med storm, og da er det svært lurt å ha et kamera som kan følge med. Det er dog selvfølgelig alltid viktig at man følger lover og regler for overvåkning før man setter opp overvåkningsutstyr som overvåkningskameraer på egen eiendom. 

Finn det du trenger 

Du kan heldigvis enkelt finne det utstyret du trenger på sider som https://www.kameraogsikkerhet.no/. Da får du et bredt utvalg å velge i, så du kan finne akkurat det som passer for deg, både i funksjon og pris. Et 4G overvåkningskamera, for eksempel, gjør at man kan følge med fra maskinen eller mobiltelefonen, uansett hvor man er. 

Flere nyheter