Skal du bygge fabrikk eller utvide en eksisterende?

19 juli 2020
admin

Skal du bygge fabrikk eller utvide en eksisterende?

Selv om 2020 på mange måter har føltes veldig overveldende for de fleste og som et sted vi står stille, heller enn å bevege oss fremover, så kan det likevel være den aller mest perfekte timingen for å utvide, tenke nytt og skape den endringen vi ønsker å se – den endringen som tar produksjonen vår fra noe lite til noe stort.

Det å ta valg rundt hvilken type produksjonsutstyr man skal velge er ikke lett.

Det er et viktig valg med mange variabler og det føles kanskje litt skummelt å skulle gjøre en stor investering i produksjonsutstyr akkurat nå, men på den andre siden ser man jo at det nettopp er bra fremgang i mange bransjer og det er helt klart et bra tidspunkt å utvide eller etablere noe, fordi det kanskje er litt mindre press på produksjonen akkurat nå, så man kan gjøre endringer uten at det tar alt for mye tid bort fra den produksjonen man tjener penger på og det er faktisk utrolig viktig.

Kanskje kan det å utvide bety at du plutselig kan tilby noe som du ikke kunne før og du kan utvide til et helt nytt kundesegment – bare fordi du oppdaterte og utvidet ditt produksjonsutstyr. Helt fantastisk.

Produksjonsutstyr av høy kvalitet

Produksjonsutstyr er og blir en vanvittig viktig del av enhver produksjon og kvaliteten er derfor helt avgjørende. Det er ikke her du skal prøve å spare penger, for å tenke lønnsomt på lang sikt betyr aldri å gå ned på utstyr.

Fremstilt i Norge

Volf fremstiller stolt produkter i stål i fabrikkene sine i Norge og de produserer ikke bare standardmål, men kan også produsere etter de spesifikasjonene som akkurat anlegget ditt trenger. De bruker 3D programmet SolidWorks til selve konstruksjonen, der de tegner 3D tegninger av hele anlegget og det produksjonsutstyret som skal installeres. Det betyr at du kan komme med innspill løpende.

Flere nyheter