Triksene for å få drømmebadet

19 november 2022
Johanne Larsen

editorial

Badet er for mange et viktig rom i hjemmet, og det er få som er like glad i å pusse opp badet som oss nordmenn. Det er bare en litt omstendelig prosess, så er det egentlig noe man kan gjøre, som er litt mer lavterskel når det kommer til å friske opp badet? Det skal vi se litt nærmere på her. 

Liv opp med våtromspanel 

Det viktigste man skal huske på når det kommer til innredning på badet, er jo naturligvis at det skal kunne tåle et fuktig og til tider også vått rom. Derfor er det viktig at man bruker elementer som er laget til nettopp våtrom, i alt fra fliser til maling. Det er også mulig å bruke våtromspanel, hvis man vil friske opp baderommet litt. Våtromspanel kan nemlig på en forholdsvis enkel måte endre uttrykket, og du kan få et nytt look uten å måtte pusse opp helt fra bunnen. 

Våtromspanel

Fokuser på detaljene

Når de store tingene er på plass, er det på tide å fokusere på detaljene. Det er nemlig mye man kan gjøre med enkelte detaljer, som for eksempel å finne en sammenhengende stil. På badet har man gjerne en del produkter som gjør at det kan være litt vanskelig å få et sammenhengende look, men med kurver og esker, som skjuler produktene og gir dem en mer sammenhengende flate, kan man få et renere og ryddigere uttrykk.

Oppbevaring på badet er i det hele tatt utrolig viktig, bare så det er funksjonelt på travle morgener, men også ryddig. Planter er også et smart triks for å live opp badet litt og få det til å se litt mer Instagram-stilig ut. Ting som duftlys eller duftpinner, med en signaturduft til badet, kan også være en mer usynlig ting, som gjør at badet oppfattes annerledes og lekkert. 

Flere nyheter