Vil du lære deg å spille el-gitar?

21 juli 2020
admin

Vil du lære deg å spille el-gitar?

Å lære seg å spille et instrument er noe mange ønsker seg. Og selv om det ofte er noe man ikke hadde lyst til som barn, fordi det å øve både er slitsomt og kjedelig, er det noe man ofte som voksen skulle ønske at foreldrene hadde vært litt mer engasjerte med å oppfordre til. Det er noe helt annet å begynne å spille elgitar når man er 24 enn det er når man er 8, og noe helt annet når man er 45 eller 52 enn når man er 24.

Det å begynne tidlig er en klar fordel, men det er samtidig aldri for sent, så hvis det er noe man ønsker seg å bli god til spiller det ingen rolle hvor gammel man er. Det krever utstyr og tålmodighet uansett hvor gammel man er, så det er bare å komme i gang med å lære, også blir det gøy! For med en gang man opplever mestringsfølelse får man lyst til å bruke mer tid og blir mer tålmodig.

Riktig valg av utstyr og elgitar

Å begynne å spille elgitar er aller mest gøy hvis man har det riktige utstyret, og man skal ha det riktige utstyret for der man er i utviklingen sin, men samtidig ha en elgitar som høres bra ut. Jeg har funnet ut et utrolig stort utvalg på https://www.danmusikk.no/musikkinstrumenter/gitar/el-gitar som du kan se på.

Tålmodighet

Mer tålmodighet er noe som de aller fleste ønsker seg, men særlig når man skal begynne å lære et nytt instrument, som for eksempel en elgitar, blir det utrolig viktig å smøre seg med tålmodighet. For med en gang det begynner å løsne blir det gøy, men det gjelder å holde ut og ikke gi opp før man kommer til det punktet. Og det kommer – jeg lover!

Flere nyheter